jueves, 11 de diciembre de 2008

BULDER PREMIÀ DE DALT



























Molt de fred, o sigui que vaig en busca del sol. El Montseny ben nevat, i fa força fred i a fora una glaçada de cal Deu. Maresme, sinònim de sol. (10 graus) Marxo a Premià de Dalt. M´enrecordo d´una vegada que vaig anar a escalar a les Roques de l´Ignasí que vaig veure un pallo fen bulder en una paret que hi ha sota l´espai públic de la Cadira del Bisbe.








De l´ajuntament de Premià de Dalt (accesible des de la N-II a la 1ª sortida de Premià de Mar) seguim la riera asfaltada en direcció a la muntanya. La carretera s´enfila molt forta per la riera asfaltada i després d´un revolt molt fort a dretes, just avans de l´accés al jardí arqueològic de la Cadira del Bisbe, trobarem jà el gran mur que seguix per un carrer a la dreta. Podem deixar el cotxe al costat mateix. (200 metres més amunt seguint la carretera trobariam la zona de escalada de les Roques de l´Ignasi).










És un paret o mur de contenció a base de blocs de granit, d´una llargada considerable, pot fer més de 300 metres per una alçada d´uns 3 a 4 metres. Orientació Sud/SudOest o sigui que fantàstic per entrenar de cara a l´hivern. Avui és la prova, fà fred i estic pasan calor.





Tota la paret està plena de rutes marcades amb rodones de colors: blau, vermell i negre. Suposo que va de menys a més dificultat. Tens presses i agarres de tots els estils sobre la paret practicament a 90 graus. Fantàstica per posar les piles als braços.















Ara és el moment de posar-me les piles. Faig un petit escalfament aeròbic i tot seguit un petit escalfament dels grups musculars, dons he arrivat amb força fred ( ... que co..llns dons he vingut amb moto) i és qüestió de treure´m el fred de dintre meu.

Peus de gat, magnesi i ... som-hi !!!














Felicitats als "payos" que s´ho han currat de guai !!! El lloc fàcil d´accedir i sobre tot molt bones vistes cap a la costa.
















1 comentario:

Montse dijo...

Vaja vaja... sorprenent!!!
Gràcies als dos per les felicitacions!!! muacs muacs**

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)