lunes, 12 de enero de 2009

BLOC A CALELLA



Avui dilluns aprofito ben d´hora i marxo a Calella a ver un parell de fotos al roco de la platja. Quin día més maco !! He sortit de Cardedeu sota cero i increible però quan creuas Parpers canvia la temperatura radicalment.





Vista al Roco al pont de la nacional II


Un parell de fotos i aprofito per fer una mica de "bulderio2. Busco una parell de lineas noves i trovo una mateixa al costat del bareto que hi ha a la esquerra de la paret d´escalada. Fins i tot aprofito la estructura del bar per fer unes quantes dominades i escalfar.



Faig una sencilla travessa de dreta a esquerra començan a mitja alçada per anar a buscar la creta de dalt. El granit molt fràgil de peus però bó de mans. La vatejo com a "Travesa del Bar" (IV), un pel curteta però bé escalfar, encara que ja tinc calor (crec que avui acabaré fent-me un banyet).





Travesa "El Bar" (IV)
Direcció Calella, deixo a mà esquerra el roco i arrivo a unes petites caletes i quan arrivo a la última just avans de la platja gran de Calella faig una altre travesia. La batejo com a "Travesia Nudista" (IV), aquesta una miqueta més llarga, comença pel mig de la paret i al final també a buscar la aresta de dalt. S´ha de vigilar amb la pedra un pel descomposta i amb posibles vidres adalt (fer una ullada avans).




VIDEO: (TRAVESA "NUDISTA" IV)





... i ara toca un banyet !!!!!

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)