Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 8 de febrero de 2009

Banyadores ... un bany al sol !!!


Avui Diumenge 8 de febrer ... un día especial per escalar amb companyia de l´Ana Fernandez dons avui cumpleix anys (trenta ...) això li haureu de preguntar vosaltres. MOLTES FELICITATS !!!


Per la ocasió ... l´Ana, Jordi, Toni, Burt i Jaume. El decorat ... Banyadores i les seves vistes al mar amb un día fantàstic de sol i bona temperatura i la obra de teatre com protagonista principal les vies del Sector Clàsic.
(VIDEO INTRODUCCIÓ)(VIDEO: THE FLY 6A+)
Quedem a les 8.30 devant l´estació de Mataró i després de carregar el Peugeot de l ´Enric a tope tots 5 ens dirigim a fer un petit "dejeneur" a la població de Cabrera. Detall de l´Ana que ens convida a l´esmorzar (un petonàs) i ... tot seguit amunt a buscar peu de via.
Hi ha moviment a la zona, dons el día convida a tenir contacte amb la natura, no només fanàtics a la roca sino també caminaires, pedelaires i tota mena d´animals d´aquells que diuen que son els millor amics de l´home (a la inversa moltes vegades dubtaria).

Les 10 del matí i ni el Rambo estaría ja tant equipat fins als dents, quan ja comencen a caure les primeres vies ...

Comencem escalfat la musculatura per la Via del curset (IV) i per la Concova (V) i Doctor Muerte (V+) per tot seguit anant pujant el nivell amb les vies Infanticides compulsives (6a) una on el pas està a la placa de sortida.
El resta de vies totes elles finetes però les anem guanyan amb confiança i van caient. Tot seguit més a la dreta anem a la Aresta final (V+) arrinvant a fer la part final, una placa super estética i potser la via més llarga de tot Banyadores, uns 30 metres. (molt recomenable).
Entre acudit i acudit, una mica de doping i seguim lluitant contra la llei de la gravetat. Fem una petita visita a la via de placa Pereira el portugues (V+), també una placa molt maca, que val la pena visitar sobre tot per les vistes aéreas de tot el sector, curta però comprida amb només dues xapes.Anem més a la esquerra i cau The Fly (6a+) i fem un petit asaig a la veina Le Mosquit (6b+ intent) i per acabar la jornada l´Enric, en Jordi i l´Ana fan la Via Normal, però sortin per la fisura de dalt i acabant a la placa de dalt de tot. Una línea super elegant perfecta per acabar la jornada.
Ha sigut una bona jornada d´escalada, riures i anécdotes que ... posiblement no tindrà més rebombori que la super piada del Cadí però que ... aí estaaaà !!!!
Ha estat un Diumenge aprofitós de culte a la roca. Bona companyia i amb ganes de tornar-hi ... o sigui que ens hi tornarem a veure molt aviat.
Bye !!!


No hay comentarios: