Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 28 de febrero de 2009

ESCALADA A COLLSUSPINAAvui Dissabte anem una miqueta la Merijou i jo. Anirem a buscar un sector fàcil a la part de Centelles darrera de les Antenes i de la via ferrata de les Baumes Corcades. La Creu de Castellar és un sector bastant "friki", però molt a la vora hi ha un altre sector escola on les vies son de 4 a 6b de grau i d´uns 10 metres d´alçada si no és menys.(Planell situació)Arrivem a la 1 del migdía i trobem un cotxe que ... el conec? Just quan arrivem a peu de via ... hey, que paissa !!! És el germà de la Teresa de Granollers (SEDEG). Feia uns 5 anyets que no ens veiem. Fem una mica de xarrameca i ens posem a escalar.
No fem gaires vies però lo sofucient per treure´ns el mono i que la Merijou torni agafar el tacte de la roca, dons ella fà molt temps que no grimpa.

Totes aquestes vies, el grau està a la sortideta, o sigui un bon llóc per fer pasos de bulder i per anar amb colla dons et mous bastant i constanment vas fen vies.

Son les 4 de la tarda, fem un petit àpat i recollim trastos per anar a fer un cafetó. Perfecte !!!

1 comentario:

मोन्त्से dijo...

eiiii... quin entrepà Merijou! després d'un dia dur d'escalada...
petonets als més guapos!!