Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 13 de marzo de 2009

FRIKEJANT A CAN BOQUET !!!Avui divendres 13 que fem !!! Anar a la placa de Céllecs, anar a Banyadores ... no !!! Avui en Marc ens porta a escalar de debó, anem a Can Boquet a deixar-nos els dits i les ungles al granit d´aquest llóc tan fantàstic.(VIDEO INTRODUCCIÓ)


Quedem a la Roca d´en Toni la Carla, la Cris, el Carl (amic de la Cris i ara amic nostre) en Marc, l´Ana i en Jaume i una vegada agafem els matalasos, perdó els crashpads ... o com es digui i ens endinsem dins el bosc a buscar ... els grans blocs de granit !!!
Hem decidit anar al Sector Clàsic, dels millor sector de Can Boquet dons aquí trobem una gran qüantitat de blocs concentrats i peculiars sobre tot la "plaça boquet" un espai on quedes rodejats de grans blocs a tots costats.
(Sector Clàsic, plaça boquet)Som-hi !!! Una vegada arrivem i deixem trastos a disfrutar, com bé diu en Marc, aixó és com un jóc de nens, puja i baixa i tornar a pujar !!! Només pasar-nos els peus en Carl i en Marc ens deixen bocabadats com resolen la dificultat de la via "Odi a Mort" amb facilitat increíble. La resta ... entre "sobeteos" de mans als culs, cames i ... amb prou feina aconseguim pujar. Això si, amb la paciencia d´en Marc i en Carl, que si una mà invertida aquí, el peu allà ... ho anem aconseguint i el millor de tot que això ens comença agradar. Tot i que l´Ana tot començan no ho veia gaire clar, acaba també enfilan-se per tot arreu !!! La Cris, la Carla, l´Ana i en Jaume han sigut uns privilegiats de tindra aquest parell de profes !!!

Gràcies i segur que ens tornem a veure a ... Can Boquet on s´escalada de debó !!!!

No hay comentarios: