Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 1 de marzo de 2009

... SOTA PLUJA AL ROCO DE CANET.

FRIKIS: "Aquells indivius que encara que les previsions del temps siguin de pluja, son capaços de fer kilòmetres en busca de ... el sol ... per poder escalar, tocar pedre, posar-se els peus de gats o el que faci falta, encare que els resultats no siguin satisfactoris. "


(Previsió del temps)


Avui Diumenge no pinta gaire bé, després d´una setmana primaveral, amb solete i temperatures fantàsticas, arriva Diumenge i totes les nostre il.lusions pel terra o millor dit mollades. Hem quedat a les 8.30 en Jordi, l´Enric, la Carla, la Ana F, en Jaume, la Montse Mena i en Sergi. Tot i que ens aixequem i ens donem conta que ha estat plovent durant la nit, i el cel amenaça pluja, nosaltres "erre que erre" ... volem escalar.
(VIDEO INTRODUCCIÓ)


Misatge al movil ... Montser Mena ... nosaltres marxem a terres de Lleida que pinta que no plourà. Que feu vosaltres ?Nosaltres la primera intenció era anar a Montserrat, però decidim anar a Céllecs, en Jordi té un projecta a mig acabar i aceptem la proposta. Arrivem a Òrrius on anem a esmorzar, ens presentem al "Club" (no penseu malament) i ja trobem un parell de frikis (mirar definició de friki) miran les resenyes de Cellecs. Un ve de Montserrat on estava plovent, i segons ell, sota pluja, millor anar a buscar el granet del granit. (friki,friki,friki), i el seu company ve de Girona (un atre .. friki). Fem un bon esmorzar i quan sortim a fora ... plou !!!

Que fem ???? ... misatge al movil ... Montse Mena ... per aquí Lleida esta plovent, hem marxat i ara estem al Bruc i ... segueix plovent ... i marxem a Sabadell a la "Panxa del Bou, on no neva ni plou" ... que feu vosaltres ???.


En Jordi i l´Enric diuen que marxan cap a casa a fer vida familiar (la veritat és el més raonable), però la Carla, l´Ana i en Jaume diuen d´apropar-se fina a Canet al "roco" a veure que tal, o potser fins a Calella, o potser fins a ... que frikis !!!


Unes abraçades i marxem a Canet. Segueix plovent, agafem l´autopista i ... segueix plovent i arrivem a Canet i ... segueix plovent.... que guapo, com mola, aquesta és la primera impresio de l´Ana i la Carla. I si provem de escalar, dons sembla que no estigui gaire mollat ??? ... agafem corda, arnesos, els peus, cintes ... i som-hi !!Frikis !!!! ... tot i estar una mica mollades ens hi possem i encara podem fer alguna coseta. Fem una facileta i després anem a fer un diedre super guapo amb fisureta inclosa. Son les 13.30 iquan decidim posar-hi una mica de seny i retirar-nos.Per fi podem dir que hem ... escalat !!!!... i si marxem ara a Sabadell a la "Panxa del bou" ???? diu la Carla. Ens mirem l´Ana i en Jaume i per dintre nostre pensem ... friki !!!!!


L´Ana i en Jaume es retiren i la Carla marxa a Sabadell a reunir-se amb la Montse i en Sergi per acabar de rematar la jornada.


Veure fitxa técnica (clika)

No hay comentarios: