Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 18 de abril de 2009

BANYADORES (SECTOR AMAZONIA)Avui Dissabte hem quedat jo i la Sandra per anar a fer una mica d´esportiva. Com la Sandra no anat mai a Banyadores aprofites i ens apropem. Fa un día fantàstic, però a la tarda preveuen tormentas i segur que encertaran, o sigui que serà qüestió d´aprofitar.


1. Via de les nenes (4c). 6 Via RIP (6a). 7. Placa Burriach (5b). 8 Diedre Dom ((4c)
Per escalfar una miqueta anem a la banda esquerra del tot i allà fem la "Via de les nenes " (IV) i la Sandra és decideix a fer de primera. (super eufórica dons feia molt de temps que no ho feia). A constinuació fem " Placa burriahc" (V) molt maca i la veina del costat. La Placa Burriach fem també una variant anant a buscar recta l´arbust d´amun posant una baga. Tot seguit anem a fer plaquetas, la "Via glòria" (5b) i la "Placa maleïda" (6a) per acabar el matí.
... hey comença a tronar !!!! ... o sigui que recullim ràpid i marxem a Cabrera a fer un piscolapis.

Gràcies Sandra per la companyia !!!!

No hay comentarios: