sábado, 2 de mayo de 2009

SOLIUS (AGULLA CENTRAL)



Avui Dissabte mentres els nostres companys estan disfrutan a Vilanova de Meià, la Sandra i en Jaume s´han enportat a escalar al Tito, l´amic de la Sandra i a la Merijou, la dona del Jaume.


(VIDEO INTRODUCCIÓ)


Hem triat la escola de Solius, un bon llóc per en Tito, per tindra el primer contacta amb la roca i la Merijou per tornar a recordar que és escalar.



Sota un cel ben blau i acompanyats de cordades per tot arreu anem a la Agulla Central i comencem per les dues vies que van equipar els Pere´s pel curset.








En Tito bé amb la "teorica" feta, dons la Sandra l´hi ha pasat tots els apunts del curset i ... sorpresa per tots !!!! ... amb tota naturalitat comença a fer totes les maniobres com si ho hagues fet tota la vida ... que si l´arnes, el doble vuit, asegura amb el reverso amb tota tranquilitat i ... quan fà la seva primera via "Mama Rose" (IV+), es desenvolupa a mida que va pujant amb un moviments de peus, posicions i per sobre de tot tranquilitat que ens deixa a tots bocabadats."... vols probar de primer ???"I així és ... a continuació fa la mateixa de primer i com a casa s´ha papajat tots els apunts com pasar la corda pel mosquetó, la orientació de la cinta, com arrivar a la reunió ... etc. es posar en acció i ... tots flipats ... amb quin estil i sense cap mena de nerviosisme va progresant i fen la via.











.... Guau !!!! ... l´escalador neix o es fà ???? Avui hem descobert que l´escalador neix !!!!






Ara li toca a la Merijou i ... com no també ens deixa bastant bocabadats. Ella ho fa fàcil tot, sempre ho he dit, potser li mancarà força però la tècnica no li falta, a sobre és tan metòdica, que ho fà fàcil i maco.

Avui la Sandra i en Jaume ... a segòn terme ... i amb molt de gust !!!!

Anem a la esquerra i acabem fent vies fins a 5+ i tots ... i quan dic tots, també dic la Merijou i el Tito les fan totes amb una facilitat .... !!!!








Tots dos ens confesan haver-so pasat d´alló més bé !!!! ... i segur que hi tornaran !!!!
Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)