Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 12 de julio de 2009

BANYADORES (Sector Clàssic)Avui Diumenge, com fa força calor hem decidit anar a escalar força més tard de lo habitual. Ja son les 18.00 pasades però segur que estarem força bé.
Com la Merijou s´esta posant les piles, decidim fer unes quantes vies forces fàcils al sector clàssic, les situades a mà dreta.


En concret son la "lateral" 4c, la "Joe" 5a, la "Mirada libidinosa" 5b i la "iniciació" 3+, totes elles amb una reunió en comú, però la posibilitat d´anar a buscar la reunió d´adalt de tot, fen-les totes elles un pel més llargues.

Per la ocasió ens portem amb nosaltres la nostra goseta "Samba" perque es vagi acostumant anar amb nosaltres i disfrutar de la natura.
Potser son vies força sencilles, però un repte és arrivar a fer totes les vies màximes d´aquesta escola tan maca com és Banyadores.No hay comentarios: