Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

jueves, 3 de diciembre de 2009

ROCÒDROM CANET DE MAR... la setmana és llarga i el cos demana alliverar-se de la tensió que acumula el día a dia ...
Avui dijous 3 de novembre a les 15.30, en Diego i jo estem a peu del roco de Canet. El día segueix sent curt i en un parell d´hores la lluna guanyarà la partida al sol ... i nosaltres estarem presents allà enfilats !!! ... sorpressa ... son en Marc, la Cris i la Bibi que també volen participar en aquesta festa !!!!

"... entre cordes ... cintes ... rialles ... adrenalina ... i caigudes gravitatories ... recollim trastos per deixar que unes cerveses siguin la excusa perfecta per acabar el día. "
SITUACIÓ: Sortida per la Autopista, baixar cap a mar, agafar mà dreta i jà es pot veure. Seguir indicacions a mà dereta.
ACCÉS: LLiure. Possibilitat d´escalar de NIT doncs hi ha instal.lació de llum que funciona amb Fitxes: a comprar a l'ajuntament, 1€=1fitxa=1hora de llum, s'ha de presentar el carnet de federat o el de soci del GEC).


ORIENTACIÓ: Totes


.ALÇADA: 12'40 metres i 120 m2. 16 Vies. Desplom: 3'50 mts.MATERIAL ROCÒDROM: Monolit de resina exterior. Desploms, plaques, diedre, aresta i fisures.
OBSERVACIONS: Possibilitat d´aparcar al costat del rocòdrom. Bancs i taules, Papereres, una petita aixeta (aigua no tractada), il.luminació nocturna. La platja queda a 10 minuts. La zona, al parc de Vilaflora, es tranquila i practicament sense transit.
.
SISPLAU: L'acces al rocodrom de Canet es lliure, ajudeu-nos a mantenir-lo com està. Si veniu amb gossos penseu que sovint hi ha canalla, procureu que facin les seves coses fora del recinte, hi ha espai de sobres. Si sou fumadors, sisplau, no tireu les culilles a terra.

No hay comentarios: