Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

martes, 19 de enero de 2010

... UNA MICA DE BLOC AL POBLE ...
... aquest Diumenge he pujat a Osca al poble aprofitant que tinc festa fins dimart per fer una mica de feina a la casa. El millor de tot ... la llar de foc ... i sobre tot quan arriva la nit i estàs allà al devant sense rés més que el foc ... és una relaxació total ... els minuts i les hores passant molt a poc a poc i ho agraeixes ... després una mica de pà i embotit ... unes bones torrades i una cervesa i ... a somiar despert !!!
Aprofito que tinc la feina enllestida i aprofito una estona al matí per anar a estirar les cames i com no ... els peus de gat que no hi faltin ... Al poble no tenim parets per escalar (no gaire lluny hi ha algun projecte) però aprofito "los corrales" per enfilar-me per les seves parets que estan fetes de pedra i terra i així deixar enrera el mono d´escalar ... que no falti mai !!!

No hay comentarios: