Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 7 de marzo de 2010

LAGUNARROTAROCK

Aquest cap de setmana estem al poble ... continuan amb el nostre niuet ... i això ja comença a agafar forma i força.(VIDEO RESUM)

Com no una escapadeta ... que no falti una estoneta de toca pedra, encare que no sigui una paret de 100 metres, ni un blog de granit, aquesta vegada un "corral" dels molts que hi ha perduts pels voltants del poble ... i com no acompanyat per la meva Merijou i ... la Claudia, la Samba i el nostre convidat d´honor ... en Bernard ... algú el vol adoptar ???? (visiteu el blog de Vilanimal)
Per la ocasió hem fixo amb aquest, abandonat, i on la natura s´ha fet "ocupa" en el seu interior en forma d´una petita família d´arbres.
L´entorn te alguna cosa que atrau i la pedra d´aquesta edificació és diferent, de fet és autòctona de la zona
M´enfilo i faig una petita travesia, suficient per sentir-me content amb mi mateix. Una petita dosis de ... pedra ... que no falti !!!

No hay comentarios: