jueves, 27 de mayo de 2010

CÈLLECS. ROQUES NOVES



Dijous ... serà una jornada intensa dons pleguem de treballar a les 14.00 ... dinar i cap a escalar a Cèllecs al sector de Roques Noves i tot seguit marxarem a Badalona per veure l´audiovisual dins la jornada del festival de muntanya d´en Crish Sharma i la Daila Ojeda ... som-hi !!!!



(VIDEO RESUM)




Arrivem al sector de Roques Noves amb en Diego dins del nostre plan de coneixer tots els sectors de Cèllecs i avui toca Roques Noves.

Arrivem a la part de dalt on ens trobem amb la barra de traccions per escalfar una mica ... bé ... per fer la conya !!!




Tot seguit arribem a peus de vies i el sector és maco de debó ... predominan la placa i les regletes.

Avui dins el sector de Roques Noves ens centrem al sector d´en Minguet situat a l´esquerra de la franja rocosa.

Escalfem amb la via "Diedre Minguet" 5c la més assequible del sector però per començar ... ja pica una miqueta. Tot seguit fem "Minguet" 6a+ , per tot seguit ja probar en Top Rop la "38 Tacos" un 6b/6b+ realment increìble. Una sortida de placa per acabar amb bona preses de mans i amb llençament inclós !!! Bé ... queda pendent de primer i segur que caurà !!!!





(en Diego a la Minguet 6a+)



(la sortida de 38 tacos)



A continuació ens deplacem a la dreta i fem la "Mensturació frustada" 6a+ també molt maca, amb sortida de placa per a continuació una tirada de regletes de dits per com no, en Top Rop probar la "Gallina Blanca" 6c però com no ... ens quedem a meitat de via ... allà queda l´intent.



Queda per la següent jornada recorre la resta del sector que promet de debó !!!!



(vistes desde el sector)


CÈLLECS

SECTOR ROQUES NOVES


(informació i resenyes recullida per en Josep Escoda, Mohawk)


APROXIMACIÓ: Deixem el cotxe a l´ermita de St. Bartomeu, d´on arrivarem desde la Roca del Valles i un cop allà agafar la carretera cap a ôrrius. En el moment que aquesta ocmença a baixar, surt una pista forestal a la nostra dreta que ens deixa en 100 metres a l´ermita.

Un cop a la ermita comencem a pujar per una pista forestal barrada amb una cadena, després de tres pujades seguides arribem a unapla, i a la nostra esquerra surt una pista, que seguim sempre amunt, ignorant les dues cruilles amb camins cap a l´esquerra. El final de la pujada és per dins d´un torrent pedregós, ifns a l´ampla pista forestal que hem deixat anteriorment. Pwer anar a Roques Noves, cal seguir-la en pujada, farem una gran corba i a la part superior d´aquesta hi surt un camí a l´esquerra, que en 200 metres ens deixa sobre el sector. Uns 15 minuts.


ORIENTACIÓ: Sud i est.

EQUIPAMENT: Totes les reunions han estat restaurades per parablolts amb anella o químics.

ROCA: Granit, vies tècniques de regletes, amb alguna placa d´adherencia i algun desplom.

ALÇADA: Entre 5 i 10 metres.



No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)