Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

lunes, 10 de mayo de 2010

CÉLLECS (Sect. Placa i Agulla de Céllecs)

Som Dilluns 10 ... anme a Céllecs ??? Per la ocasió ... l´Alexandra que tornara a tastar el granit, en Diego que cada día està més friki i dos de sempre en Muré i en Jaume ... més tard arribarà un pedaso friki ... en Cueca.

(VIDEO RESUM)


Fem la aproximació i esta clar que avui gaudirem de sol, sembla ser que la pluja la comencem a deixar enrere que jà toca.
Una vegada arrivem a la Placa fem unes quantes vies per escalfar i que la Alexandra sapiga bé que és la adherencia ... per tot seguit anar a les vies del costat de la placa per fer una mica de sortidetes ... explosives !!!!Caram ... realment sont sortides de bloc per després donar a pas a una placa fantàstica on podem practicar una mica de la col.locació de cacharrikis com a nosaltres ens agrada. En Cueca arriva i ... ens dona una bona lecció de pasos de bloc ... explosius amb saltirunet inclòs !!!


Tot seguit ens arrivem al sector de l´Agulla de Céllecs dons allà vam veure unes quantes vies força motivadores, fin i tot on practicar una mica d´artificial però sobre tot accedir a la Agulla através de la via Caciques (6B) o sigui que sommi !!!


Una vegada accedim a sota de la Agulla ... temtadora ... llàstima que anem justos de temps o sigui que ... els privilegiats d´obrir en Cueca que com no ... ho fa fàcil de veritat i estetic i tot seguit l´Alexandra també la fa ... nosaltres ... per la propera que si no falla vindrem dilluns que bé només per fer-la !!!!
... dons això ... dilluns que bé tornem a estar aquí per acabar amb aquest petit sommi !!!
CÉLLECS

SECTORS PLACA I AGULLA

APROXIMACIÓ SECTOR PLACA : Arribem a Roques noves i seguim un corriol cap amunt (per sota barra traccions). Als 50 metres rotim a unap ista que cal seguir uns 200 metres a l´esquerra. Un cop arribem a una pista més gran la seguim cap amunt i el primer trencall a l´esquerra ens deixarà sobre el sector.

APROXIMACIÓ SECTOR AGULLA: Desde el sector Senglar, que esta per sota de la placa, cal perdre una mica d´alçada i seguint el fil de la paret. Desde el sector senglar s´an equipat dues linees de ràpels per arribar al peu de via, força més ràpid.

ORIENTACIÓ: Sud/Sud-est

ROCA: Granit

ALÇADA: dels 10 metres als 35 metres.

No hay comentarios: