Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 28 de mayo de 2010

CICLE MUNTANYA A BADALONA. CRISH SHARMA I DAILA OJEDA

(VIDEO RESUM)Dins la 25 setmana de muntanyisme de Badalona ... fa agafar força protagonisme l´audiovisual d´en Crish Sharma i la Daila Ojeda ... "The impossible climb" i també la filmació de la última via asolida per la Daila Ojeda a terres de Lleida.
Alla ens varem trobar en Jaume i en Diego amb en Mohawk i la seva companya i varem tenir la sort també de coneixer a la Noelia de Salamanca que de pasada tampoc es va voler perdre l´espectacle ... perque realment va ser una espectacle, no només per veure en viu aquesta parella de "extraterrestres" de la escalada, si no també per la seva sencillesa com a persones i per sobre de tot ... poder disfrutar i gaudir del que fan ... ESCALAR !!!


GRACIES CRISH I DAILA !!!!

No hay comentarios: