domingo, 8 de agosto de 2010

EL MEU ANIVERSARI !!!

DIJOUS ... Mataró 21.30 hores.

No és avui, sinó demà, però no puc esperar. Després de la sorpresa de dijous, em moro de ganes de felicitar a aquest company i amic.
Ell no s'esperava res, va venir com sempre, disposat a passar una bona estona amb la gent, a somriure, a parlar amb tothom. Quan es va voler adonar, tenia un pastís a la falda amb dues espelmes, i tothom cantant "anys i anys..." (fins i tot ell mateix!). Després les felicitacions anticipades, les bromes, el caliu, i ell que havia de marxar. Això de fer horari de matí és molt sacrificat! Noooo, encara no, tenim una altra sorpresa: un vídeo amb bones fotos (algunes de l'any de la picó!) i música que en Tutu s'havia currat. Li va agradar molt, ens va agradar molt. Així acomiadàvem un vespre molt especial i agradable a la terrassa de l'Anna i en Pere, amb anècdotes d'en Ferran, converses sobre vacances i viatges i un aniversari anticipat.Ara només queda que felicitem a en Jaume Ors, que demà fa anys. Ell serà a Osca amb la seva família, però segur que troba el moment per mirar el blog i veure que pensem en ell.Jaume, et desitgem un molt bon dia d'aniversari, i esperem que segueixis escampant el teu positivisme, la teva alegria inesgotable i el teu bon rollo contagiós per mar i muntanya.Una abraçada de tot el Geamm.

(TEXT: Ana Fernandez)

DISSABTE ... Osca.

La altre gran família per a mi, vaja, la meva familia, tota junta per celebrar aquest día tan especial com és el meu aniversari. A tots ells ... gràcies per vindre fins a Osca i fer dels kilòmetres una distancia curta. I aquells que heu vingut de Osca ... encare que les distancies siguin més curtes ... igualment també gràcies. Us estimo a tots !!!


2 comentarios:

Alfredo dijo...

Eysss,como te curras las piadas, de nada sacas algo que contar y interesante de leer.
Y ya que me pongo muchas gracias por recibirnos (a la vuelta de Anso)en tu casa, nos trataste de maravilla, asi da gusto tener amigos, la comida riquiiisima..y la casa os ha quedado preciosa.
besos y abrazos a los dos
cuidaros

JAUME ORS dijo...

Gracias Alfrediki, la verdad es que nos hizo mucha ilusion. Ya sabeis que en ese pueblo perdido teneis un rinconcito para cuando os haga falta.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)