Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

martes, 31 de agosto de 2010

RODELLAR (SECTOR FUENTE)


"GUARA. MASCUN, MORADA DE BRUJAS. RODELLAR, PERDIDO EN EL FIN DEL MUNDO ALLÍ DONSDE ACABA LA CARRETERA. SON NOMBRES ESCUCHADOS A MENUDO."

Ens deixem caure per aquest indret idi.lic, maravellós, perdut ... però amb un ambient únic d´escaladors i barranqueros.(VIDEO RESUM)


Aparquem la furgo on podem i ens dirigim al sector fuente on trobarem ombra tot el día, aigua al mateix costat i bones vies.

(sector el camino)
Una vegada fem la aproximació disfrutant dels sectors que ens anem trobant pel camí arriven a la nostra zona. Alla fem les vies que surten a les resenyes més les que hi ha al costa de noves que no surten. Fem la de la 1 i la 3 , de esquerra a dreta, força maques i asequibles.

Després de disfrutar d´aquesta escola, fem el nostre retorn al poble tornant per diferents sectors gaudint en tot moment de l´ambient.


Ara només toca retornar de la pau i tornar a la civilització.SECTOR FUENTEVIES 1. V 2. 6a+ 3. 5+/6a 4. V VIES A V/V+ B ? C. V D ?


(A la esquerra d´aquestes hi ha més sense resenyes)

No hay comentarios: