Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 27 de noviembre de 2010

2 ANIVERSARI GEAMM (VILANOVA DE PRADES)

CAP DE SETMANA 13-14 DE NOVEMBRE DEL 2010

Només dir-vos que fà només dos anys que ens coneixem i que pel devant ... ens queda molt per disfrutar i celebrar. Aquest segón aniversari també és especial ... com el primer i com els que vindrant. Un record inolvidable per a tots ... ara només tocar recordar-ho una miqueta més amb aquesta piada. No cal gaires paraules, només cal tancar els ulls i sembla que encare estiguem a Vilanova, a la casa ... tots plegat com una gran familia.


(VIDEO RESUM)


Dissabte al matí arriven els més matiners i els més privilegaits per disfrutar de l´entorn de Vilanova. Punt de trobada ... al casal del poble.

Tot seguit la gent comença un plegat d´activitats ... escalada esportiva, crestes, panxing o sencillament disfrutar de la companyia de la gent.
A les 18.00 és hora de trobar-nos tots a la casa. Aquest any el llóc escollit és "Cal Català", a la població de Vilanova de Prades. Per un parell de dies la casa del GEAMM !!! Aprofitem per fer la xerrada i començar a decorar una miqueta en nostre espai on a la nit farem diferentes activitats ... presentació samarreta GEAMM, audiovisual flashmob i ... la gran festa Bladé !!! Tot seguit ... marxem a la casa del centre del poble on farem el sopar de germanor.Durant el sopar ... alegria, festa, bromes com és habitual en tots nosaltres fà que pasem una estona realment superagradable. Tot seguit després del sopar tornem a casa nostre amb la il.lusió de les sorpreses preparades per tots nosaltres que faran que sigui una nit inolvidable. Només feia falta mirar les expresions de tots nosaltres ... expresions que reflexaven per sobre de tot felicitat.


Després d´una nit màgica i especial arrivà el Diumenge ... al pati de la casa ens trobarem tots després d´un esmorzar pasat per xocolate, oi Ferran i companyia ???
El día acompanya , el solet escalfa, i això ajuda a que la gent participi en tota mena de jocs ... carrera de sacs, estirar la seva, jocs de sobretaule, mejar la poma ...I aixì arriva el final d´aquest segón aniversari, un altre día inolvidable . Una altre vegada hem demostrat ser una gran familia ... hem compartit, amb respecte i estimació uns als altres dels millors moments de tot l´any, sortides, escalades ... però per sobre de tot cada dia aprenent també dels nostres error per consolidar amb aquest segón aniversari GEAMM ... el resum d´aquest cap de setmana és el resum de TOT UN ANY GEAMM !!!

No hay comentarios: