domingo, 28 de noviembre de 2010

PROJECTE A CANOVES ???


Arrel de la reequipació que varem fer d´un parell de vides al Roc Fité amb en Pere i després de la nova experiencia en el món del reequipament ara ... hi ha ganes de equipar alguna vieta i ... si és aprop de casa millor que millor.


(VIDEO RESUM)

Però ... no hi ha gaire cosa per aquí, això no és el Maresme on tota la serralada litoral el granit és present. Aquí ... rés de rés.
Però un día fent una caminata i vaixant del plà de la calma vaig poder divisar una mena d´agulla sens dubte de granit i desde lluny força fisurada. Aniré a investigar ... dit i fet.





A la que trobo un día m´enfilo amb la bicicleta embassament de Vallfornes amunt i direcció la casa de Vallfornes. Alla continuo la pista direcció al pla fins arrivar a l´alçada de les roques dels diners. Petits bloc de granit macos de debó ... vaja jo sempre trobo maco a qüalsevol bloc i més si és granit.


Desde aquest indret si mirem amunt podem divisar el meu objectiu adalt del petit turó que si no m´equivoco s´anomena "el Campanar" ... algú m´ho pot confirmar ????

Continuo per la pista i allà on crec que puc estar a la alçada m´endinso al bosc per una forta pujada fins arrivar a la agulla.

Bé ... esteticament una meravella de la naturalessa. Es una agulla formada per diferents blocs, uns arrepenjats a l´altre que sembla que amb un cop de vent puguin caure. Bé ... m´he passat !!!




És pot escalar, pot sortir una via ... que haig de dir, tot es pot escalar però fer una aproximació com la que he fet per grimpar en aquesta agulla ... perque no ????





SITUACIÓ: Cànoves, embassament de Vallfornés.
Accés: Deixem el cotxe al parkin que hi ha avaix a l´embasament de Vallfornés on trobem una cadena. Pujem la pista fins arrviar a l´embassament, el vorejem i una vegada arrivem a la cua de l´embassament, recta amunt. Arrivem i deixem enrera la casa de Vallfornés, fins arrivar a la roca dels diners. Si mirem amunt podem divisar el campanar. Apartir d´aquí ... no hi ha camí definit o sigui que ... a la aventura !!!


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)