jueves, 30 de diciembre de 2010

BANYADORES ... SECTOR CLÀSIC


Anem a tibar ... i de valent !!! Vaja ... és el que té ajuntar-se amb frikis com en Marc, en Xavi i en aquest cas en Bladé, que s´encomna la motivació per tibar i tibar.I com no, al darrera la Esther i en Jaume que tampoc els hi falta motivació.




Aprop de casa, aquesta vegada anem a Banyadores al sector clàsic on trobem 4 vies ven juntetes, molt maques que una vegada les probes ...









Les culpables son "La nebodeta 6a+" , la "The fly 6a" i la "Le mosquit 6b+" ... la última "Industria argentina 6c" la deixarem per més endavant (que optimista !!!)Fotos ... no hen tenim gaire però veient el video ... suficient !!!






BANYADODRES

(SECTOR CLÀSIC)


SITUACIÓ: Situada al Maresme presumeix de ser una escola molt aprop de la ciutat de Barcelona, i el més evident, és el sol que escalfa la seva façana litoral que permet escalar còmodament en els dies lluminosos de ple hivern. Les vies son curtes i esportives buscan la dificultat, encara que també predominan les fàcil per iniciació.ACCÉS: Arribem a Cabrera de Mar desde la autopista C-32 pujant per Vilassar de Mar. A l´entrada de Cabrera trobarem a l´esquerra el començament de la riera que està asfaltada. Passat un arc de pedra, s´acaba l´asfalt i comença una pista forestal. Arrivarem al parkin de la font Picant. Deixem el cotxe i direcció las parets que son evidents devant nostre, agafem el cami tot recta adalt fins trobar un petit corriol a mà dreta marcada amb fites que ens portara a peu de via.ROCA: Roca graníticaORIENTACIÓ: Sud.


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)