domingo, 5 de diciembre de 2010

FERRATA BAUMES CORCADES (CENTELLES)

Sortida familiar ... i com no a fer una ferrata ... i com no ... les Baumes Corcades !!!!

(VIDEO RESUM)


Avui Diumenge la previsió és de molt de fred ... o sigui que toca abrigar-se. Però podem dir que hem tingut sort. El sol és present i una vegada entrem en moviment fins i tot la roba ens sobra una miqueta.




Som tots els cosins ... això mola. Avegades les trobades familiars costen cada vegada de fer però amb la excusa de les ferrates ... crec que pot ser una bona escusa.

Una vegada fem la aproximació hi ha una gentada considerable. Deixem pasar un grupet de 3 persones i som-hi !!! De mica en mica anem progresant. Hi ha cosins que és la primera vegada i és mouen força bé, sobre tot la Marta, la més joveneta del grup.



Les vistes cap a Centelles i el Monseny son d´alló més maques i quant més enlaire millors.


Continuem pel primer tram de la ferrata i anem agafant alçada.


Una vegada finalitzem el primer tram fem un petit ingesta de calories i continuem direcció el pont tibetà. Quí el farà ???



Desde abaix les fotos son increíbles i podem veure una desfilada de moviments consideràbles ... lents, amb ritme, arritmics però en definitiva tots ho aconsegueixen i disfruten d´un dels trams més macos d´aquesta ferrata.


Continuem fen un flanqueig que sembla que no s´acabi mai (... i més quan un a fet la ferrata més de 10 vegades) ... però com sempre un troba nous alicients.


Puja, baixa ... torna a flanquejar ... i així anem guanyant metres i més metres.


Arrivem al tram de la Tosquera i decidim endinsar-nos en aquesta tram difícil dons la majoría així ho deicideixen.


Amb més o menys dificultats aconseguim arrivar a la part final i allà decidim per donar com acabada la ferrata, dons continuar fins la part final ens portaría força temps i no el tenim. El día és curt i cal curar-se amb salut ... allà queda per una altre ocasió
Ha sigut una jornada inolvidable i així ho pensem tots !!!





1 comentario:

Alfredo dijo...

Ostrassss!!!
Menuda peña que os juntasteis y todos family...olee!!
Jaume, apuntalos al GEAMM..jeje
a no pararrrrrr

cuidate

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)