viernes, 4 de febrero de 2011

CÈLLECS. ROQUES NOVES


Aquest divendres tenim intenció de visitar a Cèllecs el sector "transmutació" que en Mohawk donar a coneixer al seu blog. Aquest sector situat entre els sector del Bronx i la Placa ha estat equipat per uns companys de Montornes i Parets i ... promet moltíssim.




(VIDEO RESUM)

Però ... vaja ... hem deixo les resenyes a casa ... o sigui que ho deixarem per la propera. I ara ... on anem ????





Com fa força fred, bé, molt de fred, per sota els cero, anem a buscar el soleta i com no a Roques NOves. Aprofitarem que teniem dues vies pendents, dues vies de placa i ... de les bones.

Una vegeda arrivem al sector jà ens sobre la roba, el sol pica de valent i ens permet quedar-nos en maniga curta.



Ens hi fique de ple ... les vies protagonistes son "bicicleta, 6a", una via curta de dos bolts però molt fineta, de debó. Encadenada !!! I la seguent, la seva veina "Muacata, 6b", potser aquesta els passos don més evidents però, un pel bruta, queda pendent, tot i que els passos sortent fins adalt, queda pendent encadenar-la.

Una trucada ... en Bladé i la Carla !!! Per sobre de tot, ilu dons amb la Carla fà molt de temps que no coincidim a roca.

Una vegada arrivan ... no ens donem conta i jà estan penjats com a botifarres. Ells ... encasdenen "fissureta, 6a+" i la seva veina "desplom del marron, 6a+/6b" d´una linea força maca, en Jordi es treu els passos però també quedarà pendent el seu encadene.

En Jaume li fot al "sobregan, 6a", una linea maca de regletes i en Diego a la "fissureta, 6a+"




(la carla a "fissureta, 6a+")



(en Bladé al "desplom del marron, 6a+/6b)



El matí passa ràpid, en Bladé i la Carla marxem dons tenen compromisos i en Diego i en Jaume deixen pasar una mica més el rellotge per acabar dinant al "PALOMARES", disfrutant, com no de la companyia del meu company i de la tranquilitat del mar.









CÈLLECS

ROQUES NOVES






2 comentarios:

Jordi Bladé dijo...

Molt content de coincidir de nou amb vosaltres i d'anar encadenant dins la mesura de la possible nous projectes. Com sempre dic, l'escalada no deixa de ser una escusa per estar entre amics. De nou felicitats per la feina, per els videos, per el blog...per mi una sortida amb en Jaume sense piada n'hi video no seria el mateix, no paris mai company!!

JAUME ORS dijo...

Gràcies companys ... i tornarem a repetir molt aviat. Petons.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)