Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

lunes, 18 de abril de 2011

BTT"Les Faldes del Montseny és el nom d´ una urbanització de Sant Pere de Vilamajor que agafa el nom per la sencilla raó que estar a les faldilles del Parc Natural del Monseny"
Aprofitem el temps tan maco que ens dona la primavera per fer un tomb per aquesta zona i disfrutar de la natura al damunt del meu cavall de ferro.
Surto de casa i de bon començament el paisatge és meravellós, amb vistes privilegiades al masis del MOntseny.

Una vegada creuada la carretera de Cànoves-S. Antoni de Vilamajor m´enfilo pista amunt disfrutant de la gran varietat de colors ... verds, grocs ...
Deixo enrera la casa rural de Can Bachs amb el seu roure centenari per tot seguit arrivar a la serra del secà, per anar a buscar la serra de Cabanyes. Allà dircció oest paso per damunt de la urbanització de Can Volard per anar a parar a la població de Cànoves.Allà aprofitant la qüantitat d´aigua que baixa de la riera de Vallfornes faig un chip-chap per refrescar-me una miqueta i tot seguit continuar fins a Cànoves. Prenc la carretera per deixar-le enrera i endinsar-me per camins fins arrivar a casa. Una volta ... amb un desnivell trencacames de debó !!!!ITINERARI: Can Miret-Can Bachs-S. Pere de Vilamajor- Can Volard- Cànoves- Les pungoles.
5 comentarios:

Alfredo dijo...

Ya era hora que metieras los pies en remojo..cantaban por solearess jejee ufffff!!
No pares...

Alfredo dijo...

Buenooo...ya era hora que metieras los pirreles en remojo, cantaban por soleares jejeee

No pares sige sige--..

cuidate

Santi dijo...

Mmmmmmm. Ja veig que agafes la bici d'amagat ehhh. a veure si coincidim una tarda i fem una sortideta amb bici.

Santi dijo...

Bona sortideta pel nostre territori. a veure si coincidim un dia i fem una sortideta

JAUME ORS dijo...

..gràcies chavalotes !!! Por cierto, el agua, fría fria pà matar los herpes y lo que sea !! Abraçades.