viernes, 8 de abril de 2011

CÉLLECS, Via Orriuenca (2 llargs, IV/V)


... us imagineu escalar al Maresme vies de més d´un llarg ??? La via Orriuenca, situada al sector Senglar us dona aquesta oportunitat. Una via esportiva però equipada amb una reunió intermitja.




(VIDEO RESUM)


Perfecte per iniciar-se a la via clàsica i en un indret fantàstic ... com no CÉLLECS. Així que som en Dani que serà la primera vegada que practica reunións,ràpels,triangulacions, asegurar a un segón i en Diego que jà és un expert.


Una vegada fem el primer llarg que surt una graduació de IV grau tot seguit fem el segón un pel més finet però maco que puja fins el V grau. Tot així en Dani s´en surt força bé i les sensacions son bones ... caldrà repetir !!!







CÉLLECS, SECTOR SENGLA

VIA ORRIUENCA L1 IV / L2 V




SITUACIÓ : Céllecs (Orrius) APROXIMACIÓ: Un cop sigueu a la placa, heu de seguir cap a la dreta direcció el sector senglar, (trobareu uns cartellets on s'informa de com anar-hi), quan cregueu que no podeu anar més enllà, haureu de mirar la roca que queda al devant vostre ja que el pas es troba allà, heu de pasar per la roca fins a trobar les 4 vies, totes equipades amb parabolts ben posadets i amb dificultats en lliure que van desde 4b fins a 7c així que si ús aburriu ja sabeu el que s'ha de fer, anar a cremar roca.Al croquis que hi ha, la línea groga és el camí a seguir. ORIENTACIÓ: Est ROCA: ... evidentment GRANIT !!!

2 comentarios:

Unknown dijo...

eso es tirar la cuerda si tengo que hacer yo solo ya puedo llamar a los bomberos a que vengan a buscarme nos vemos el lunes

JAUME ORS dijo...

un gran día y una gran compañia !!! Repetiremos i ... volveras a tirar la cuerda !!! Un abrazo.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)