Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 23 de abril de 2011

LAGUNARROTA ... LA PRIMAVERA LA SANG ALTERA.
Escapadeta per aquest dies de setmana Santa a Osca, el temps no acompanya gaire però sempre deixa estones per gaudir d´aquest magnífic entorn. Tota aquesta terra de secà ara mateix és un alfombra de color verd miris on miris. Petites taques de vermells, grocs, liles es deixen veure entre el verd intens. Un auténtic regal per la vista.


(VIDEO RESUM)
També sempre sortir dona a peu a descobrir petits tresors com el que he vist ... un conjunt de pedres, rocs que desde lluny semblen com un mosaic que podría tenir alguna sorpres. Caldrà visitar-ho !!!
No cal dir rés més ... sempre s´ha dit que val més una imagte que mil paraules, encara que per mi si poden ser mil imatges ... millor que una.


I com no, potser estic una mica necesitat de roca, dons últimament no he tocat gaire, però després de disfrutar de tot aquest fotimer de colors de la natura .. una mica de pedra, encara que sigui al petit corral del poble és un bon complement per fer pujar la moral o sigui que una petita travesa i ... content !!!
El proper cap de setmana serà especial ... l`1 de maig farem "romeria GEAMM" a Malanyeu ... ja toca escalar de debó !!

2 comentarios:

Alfredo dijo...

Uy uy uy..tu cada dia estas peor, vale que te subas por las paredes, pero no lo cuelges en el blog, que va a pensar la gente!!!
Ehh, que piensen lo que quieran, lo que te conocemos ya estamos curados de espantos..jejee.
Un abrazo..y cuidate

JAUME ORS dijo...

... a falta del murito de premià, pues el murito del corral !!! Abrazos.