Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 25 de junio de 2011

RODELLAR (Sector la Fuente, orientació Nord)
Bé, aprofitant la calor que fa aquest dies és qüestió que l´aigua sigui el protagonisme o sigui que ens anem a Rodellar, a asegurar amb els peus a l´aigua, només ben dit. Com sortim tard i la intenció és escalar a la tarda, fem una parada al salt de Biergue, un llóc espectacular on sempre trobarem força gent. Un banyet i a dinar.

Tot seguit direcció Rodellar, allà i encara més per aquestes dades força gent i dificil aparcar. Una vegada deixem el cotxe, agafem a les nenes, trastos i ... a mig camí ens donem conte que d´aigua, rés, s´ha quedat al cotxe. Però sort que al sector que anem, sector la fuente amb una orientació NOrd, tenim una "surgencia" on l´aigua és molt millor que la font de la mateixa població de rodelllar. Tot un privilegi !!!

RODELLAR


SECTOR LA FUENTE


(ORIENTACIÓ NORD)
1/v 2/6a 3/6b 4/6a+ 5/6a+ 6/V 7/6a+ 8/6a 9/V 10/V 11/V 12/V 13/6a 14/IV+ 15/IV 16/IV+
A l´endama aprofitant la tornada cap a casa, ens acostem a la entrada que dona al congost de Montrebei ... un llóc increíble. La calor considerable ens portar a decidir-nos a deixa la excursió fins el congost per un altre día dons a la hora que arribem, a les 14.00 és força insoportable. Un banyet al riu, un bon dinar i ... cap a casa.

2 comentarios:

Alfredo dijo...

Ostras!!! creo que ese salto es el final del barranco de la Peonera o por lo menos se le parece.

En Rodellar tibando nunca he estado y se ve guapisimo el sitio!!

No me he fijado quien te aseguraba, la sanda, la xuse, la claudia o quizas la Marijou??

cuidate

JAUME ORS dijo...

que sepas que en Rodellar tambien hay alguna cosilla de via larga o sea que ... cuando quieras !!! Un abrazo