sábado, 2 de julio de 2011

SOT DE LA GUILLOTA


Dissabte tarda ens deixem caure per el Sot de la Guillota. Tenia forces ganes de coneixer aquest indret. Tot sent un sector petit tenies bones referencies dels meus companys i sens dubte tenien tota la raó del món !!!




(VIDEO RESUM)

Un bon llóc per les tardes d´estiu i la qüalitat d´algunes de les seves vies hem varen fer marxar amb un somriure a la boca ... un petit picaca a la població del Figaró i cap a casa ben content.




Per la ocasió en Bladé, la Carla, l´Ana, la Esther, la Eva i jo un petit comité del Geamm varem
disfrutar de la roca i de l´entorn i com no destacar d´un peu de via molt agradable.













SOT DE LA GUILLOTA
(TAGAMANENT)






SITUACIÓ: TAGAMANENT


APROXIMACIÓ: Cal entrar a la població de Tagamanent i cruar per sota de la C-17, encarar-nos direcció Barcelona i a la alçada de la betzinera, creuar el riu per un pont i agafar la pista amunt. POsiblement haurem de deixar el cotxe a mig camí a no ser que portem un 4X4. Al arrivar a una cadena prenem un corriol a mà dreta fins a peu de via.


VIES: Fins a 6C.


ORIENTACIÓ: Est/Sudest


Vies obertes i reaquipades per Just Gracia i Tomàs.











4 comentarios:

Alfredo dijo...

Vaaaaalee!! a la proxima me apunto.
Pero.., que eso de lo tios sin camiseta y la titis?? esto de la igualdad,,..

cuidaros

JAUME ORS dijo...

esto es el verano, la calor, la temperatura corporal que sube i pasa lo que pasa !!!! Un abrazo y cuando quieras nos perdemos por ese lugar.

Anónimo dijo...

Quant de temps des de l'última vegada q jo sortia en una de les teves super piades! I quina ilu m'ha fet. realment s'ha de repetir. Un lloc genial amb una companyia inmillorable.
mmm... he trobat a faltar música en el video !! je je je.
Jaumet ets un crack!

Carla :-)

JAUME ORS dijo...

mmmm ... video sense musica ... no pot ser !!!! M¨alegro Carla, i espero repetir aviat !!! Escalar amb tu sempre és especial !!! Petons.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)