domingo, 9 de octubre de 2011

SOLIUS ... AGULLA CENTRAL





Aquest cap de setmana fem una sortideta familiar, cosins i amics de cosins, a un llóc sempre especial, Solius i com no a la Agulla Central, on tot aquell que comença a escalar s´enporta un bon record. Un bon día, força calor i també força gent però sempre amb bon rollo !!! Comencem per les vies fàcils equipades per la gent de Mataró i continuem per la resta de vies obertes pels "fills de solius" on podreu trobar les ressenyes.











NO cal dir que en Ruben i la Cristina estan agafant aficició i de la bona i com no els seus colegues Paco i MIreia van al darrera, això motiva de debó. De fet, ahir van estar escalant al Sot de la Guillota i avui els tenim aqui.



(la Cristina i la Merijou)



(Paco en acció )


(la Cris i en Ruben)





(en Jaumet i la Cris)



(vistes a la Agulla Central)







(en Jaumet a "À la page, V+)



Una jornada per a repetir sens cap mena de dubte amb aquesta colla.







SOLIUS (GIRONA)

SITUACIÓ: A la població de Solius

ACCÉS: Pasada la població de la Llagostera direcció S. Cristina d´Aro a l´alçada de la primera betzinera a la esquerra, agafem la pista esfaltada, direccció amunt, deixem a mà esquerra la pista forestal que bé de solius i trobem un llóc per aparcar a má esquerra i a mà dreta. Allà neix el camí direccicó les parets. També podem arrivar fins la població de Solius i continuar per la pista forestal fins trobar la pista esfaltada. A mà esquerra i als pocs metres el parkin per aparcar.

APROXIMACIÓ: Agafem el cami i al final començen els corriols direcció avall. allà jà veiem tot just a sota les agulles de solius.




ROCA: Granit

ORIENTACIÓ: Totes depenen les agulles.





2 comentarios:

Alfredo dijo...

Entre ferratas y escuelas de depotiva, ostrass te estan haciendo un curriculun de la ostia..
tienes que dejarte ver mas por la via larga..que las piadas son geniales.

cuidate

JAUME ORS dijo...

Pue si. ahora hace dias que no hago una larga y las ganas estan ahí !!! Por cierto, gràcias por teneros como compañeros, en casos como el accidente de ayer, teneros como companñeros de cordada, dentro de la desgracia, és una gran suerte !!! Un abrazo y nos vemos pronto juntos en la paret.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)