lunes, 19 de diciembre de 2011

ESCALADA A LA CÚPULA (VILANOVA DE MEIA)


... últimament he estat escoltant força sovint, per casualitat, aquella canço d´en Lluis Llach "pais petit" tan maca i cada vegada que marxo a escalar hem dic a mi mateix ..."pais petit però a la vegada inmens". Dons si, som uns privilegiats de viure en aquest petit pais que es diu "CATALUNYA"!!!




Però és que és així ... cada vegada que sortim a escalar descobrim llocs increíbles, però encara que tornem a visitar un mateix llóc, no és el mateix ... la boira, el sol fà que mai sigui el mateix. Així arrivem a Vilanova de Meià, deixem enrera un mar de nubols que dona un ambient fred per arrivar a peu de vies i trobar-nos amb aquest espectacle.


(VIDEO RESUM)

Bé ... anem per feina . Ens deixem caure al sector "La Cúpula", un bon llóc, on predominan els desploms i les plaques.
Avui tenim dos peces de "cuidado", en Marc i en Carles, tot un privilegi de tindral`s com a companys, i com no, la resta, en Munta, l´Alfredo, l´Ana i jo, servidor, en Jaume.



















En tot moment disfrutem de la roca que dona molt de si, tant a les plaques com a les vies més desplomades del sector on la via "Rey del Mambo" agafa protagonisme, una via espectacular !!!

















LA CÙPULA (VILANOVA DE MEIA)













ACCÉS: Prenem la carretera L-913 que creua la població de Vilanova de Meia direcció Tremp fins arrivar als parkins dels diferent sectors. La Cúpula es troba just 10 mts després del km 6. Prenem els camins que pujen per la dreta direcció les parets en poc menys de 5 minuts.

5 comentarios:

Unknown dijo...

Molt xulu el lloc! Aviam si ens veiem aviat Jaumet! Que ara fa temps que no escalem plegats!
Una abraçada!

JAUME ORS dijo...

dons si ... això no pot ser, a veure si quedem aviat i fem una de bona !!! Una abraçada ben forta !!!

Alfredo dijo...

Un dia de escalada deportiva..que si que si que estubo bien..el sitio guapo, las vias largas y solete

cuidaros

Ana dijo...

Jaume, m'ha agradat el vídeo, i la música genial. Un dia m'has d'explicar com ho fas. De l'escalada ja saps, tot i no estar molt fina vaig gaudir del dia a tope. Gràcies un cop més.

JAUME ORS dijo...

quan vulguis i si, com sempre la resta genial !!! Un petonet.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)