miércoles, 25 de abril de 2012

CASA NOVA DE L´OBAC-FONT DE LA PORTELLA


Torno a deixar-me perdre pel parc de S. Llorenç del Munt. Avui tocar anar a coneixer els voltants de la casanova de l´obac. M´arrivaré fins la font de la portella per una camí molt agrait.


Vistes de l´obac vell.





Deixo el cotxe al petit parking que trobem a peu de carretera i ens enfilem direcció la casa nova, molt ben reabilitada on trobo un munt de nanos ... vaja, de colònies ... que divertit. Continuo fins trobar una camí esfaltat molt ben acondicionat fins i tot pels minusvàlits.
Reseguint les fites i els pals indicadors, sempre molt ben disposats arrivo a la casa bella de l´obac, vaja, les restes però molt maques.  Tot seguit ... torno agafar el camí principal fins arrivar al pou de gláç ... també molt interesant i prou gran.

Tornem agafar el camí fins arrivar a un revolt on veiemn al davant nostra un petit turo vermell, l´anomenat turo roig amb molt bones vistes a Montserrat. Aquest petit turó és interesant per veure el còdols características d´aquí S. Llorenç ... totalment diferents als de Montserrat.
Continuem pel camí reseguint les indicacions que ens durant fins la font de la Portella, un llóc hunit i ombrívola, molt recomenable pels dies d´estiu de caloreta.

Una vegada ens refresquem i descansem fem el recorregut a la inversa fins arrivar a la Casa nova de l´Obac.


CASANOVA DE L´OBAC-FONT DE LA PORTELLA

SITUACIÓ: S. Llorenç del Munt
DISTANCIA: 6 KM anada i tornada, unes dues hores.
DIFICULTAT: Baixa.
EPOCA: Tot l´any
Powered by Wikiloc

2 comentarios:

Alfredo dijo...

Jaumet, eso es lo que te gusta a ti...los paseos, la furgo,..
Parece mentira que con tan poco, nos sepa tan bien,..

cuidate..ññññ

JAUME ORS dijo...

pues si, con poquita cosa nos lo pasamos bien, somos unos privilegiados !!! Un pedazo abrazo.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)