Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 14 de abril de 2012

CLOT DEL BOIXAR (MONSERRAT SUD)
El Clot d´en Boixar, un d´aquells racons de Montserrat que convida anar a escalar. Allà marxem, el temps no esta gaire clar i així anat el día, alguna goteta, una mica de sol però hem pogut escalar.Quedem al Bruc, com sempre i allà ens trobem un petit comité ... en Blade i en Xicu per una part, en Xavi, la Eli i jo per un altre i ... l´Ana, em Marc i en CArles més un parell de colegues per una altre, esmorzar i escalar.

El mortals anem a escalar a la part més esquerra del Clot i la resta a buscar les de la dreta ... a tibar.


Bones vies, ben equipades i en un sector ben agradable, això si, força gent per tot arreu ... és Montserrat.
CLOT DEL BOIXAR
(MONTSERRAT SUD)
Aproximació: Desde el Bruc, prenem el c. arrer de sota la escola. Prenem la pista direcció Can Salses fins que arrivem al torrenc sec que s´anomena torrent del Tambor. Començem a caminar direcció nord les parets hi a la poca estona ens desviem a mà dreta pel torrent del Boixar. Seguim marques de color vermell fins arrivar a una bassa d´aigua. Ara agafarem el camí amb marques blaves que ens duran fins les vies. Uns 20 minuts. Una vegada arrivem a la roca del Boixar, nosaltres resseguim la base de la paret per la seva dreta fins arrivar a l´últim sector.

3 comentarios:

Ana dijo...

Ei Jaume, només una coseta: en Nogués no, en Bladé, ja, ja, ja.
Un petonàs.

JAUME ORS dijo...

és que semblant germanets !!!!

JAUME ORS dijo...

és que semblant germanets !!!!