Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

miércoles, 11 de abril de 2012

MOAISROC

Quedo amb en Diego, en Marc i l´Alex al Moaisrock a tibar una miqueta i pasar una bona estona, que és el més important. Fa dies que no ens viem i cal posar-se una mica al día, que això no pot ser. Passem un bon matí hem fet unes quantes vies com sempre en un bon ambient que ens dona MOAISROCK ... un llóc força recomenable pels fanatics de la resina.SITUACIÓ: Pg. Can Victoriano 8, 08358 Arenys de Munt (BCN)
Ens trobaràs a la carretera C-61 direcció Arenys de Munt, passada la benzinera la primera sortida a mà esquerra.
Sala Golem esta situada a 40 Km de Barcelona i a 140 Km de França. La seva situació privilegiada prop del mar i de la muntanya li concedeix un ambient tranquil, agradable i saludable als seus usuaris. Així mateix la seva bona comunicació tan per carretera como per transport públic i el seu extens aparcament gratuït permeten accedir a les seves instal·lacions de forma fàcil, ràpida i econòmica.CONTACTE: Estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte, consulta o gestió.
93 793 98 51
646 88 87 29
infosalagolem.com

No hay comentarios: