Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

jueves, 26 de abril de 2012

VACARISSES LA TORRASSA

Aquest recorregut circular hem permet descobrir aquesta població, Vacarisses dins del parc Natural de Sant Llorenç del Munt ... un raconet més.

El perfil de Montserrat és present en tot moment , una passejada molt agraidan dins un marc increíble amb la visita de la Torrota de Vacarisses.

 A més a més de la visita al poble, dins el recorregut podem destacar el pou que trobarem, la esglesia, el castell i una curiositat ... els noms de les cases en plaques de ceràmica.
 De seguida viem la silueta de la Torrota, que hem recorda moltíssim a la Torrassa del Moro a Llinars del Vallés amb la seva senyera característica.

 MOntserrat, sempre present sempre agafa protagonisme ... perqué serà ???


 Realment una excursió que val molt la pensa, no només per coneixer aquesta població de Vacarisses si no per les vistes, per la Torrota ... per tot !!!

TORROTA DE VACARISSES

SITUACIÓ: Vacarsisses (Vallés Occidental)
DISTÀNCIA: 4 km
ALTITUD MÍNIMA: 327 mts.
ALTITUD MÀXIMA: 437 mts.
DIFICULTAT: Baixa.
ÈPOCA: Tot l´any

No hay comentarios: