lunes, 21 de mayo de 2012

Via "Sultans of Swing" (6a+ (V+ obligat) 135 mts.)


Dilluns, després d´un Diumenge passat per aigua decidim quedar per l´endama encara que el temps no és segur del tot dons també preveuen aigua però les ganes hi son, així que en Bladé, la Carla i en Jaume marxan a la aventura.

Hi ha vaires opccions però al final ens decantem per una orientació sud, per si surt el sol i més concretament cap a Gorros. Anirem a la Gorra Marinera, aquí el present, mai a escalat allà.



Després d´una bona aproximació, arrivem a peu de via, de moment el temps aguanta i sembla que fins i tot millora, quina sort !!!

Avans de començar la via tenim companyia, una cordada veina de "cabretes" fent les punyeteres posiblement un V sense corda, ni peus de gat ... que fustrant !!!

Comencem a buscar el parabolts platejats i el primer el veiem força amunt, tocarà fer una petita excursió ... en Jaume és el primer.
Al darrera la CArla i en Blade disfrutatn en tot moment de les patatones de MOntserrat. I així fins arrivar a la primera reunió i com la resta de reunions ... fantàstiques, còmodes, vaja per fer un vivac fins i tots, però plenes de "conguitos" ... fins aquí arriven les cabres ????

El segón llarg el farà la Carla, sortin per la dreta de la reunió per tot seguit amunt !!!! Plaent !!!



El tercer llarg jà és una altre història, on pica el grau de la via. Una passeig a la esquerra fent dança i equilibri per una baumes fins arrivar al pas clau del llarg. Sortir cap adalt, un pas técnic de 6a+ que en ... Bladé fa de p...ta mare !!!
A continuació nosaltres patin una mica més que en Bladé però pujant amunt i disfrutant del llarg.
El següent llarg, deunidó, una sortide també per una baume per salvar el sostre per anar a buscar una mica més amunt el ... primer parabolt ... uf ... una mica exposada per hem surto endavant. A tocat patir una mica però bé. Més amunt dubto a la hora de trobar la reunió i hem tocar fer una altre excursió, sort que trobo llóc per posar un friend del 0.5 i això hem donar una mica de pau interior.





I així arriva l´última llar, de transició fins el cim i ara toca baixar ... no trobem on fer el ràpel. Baixem fins la reunió anterior on al costat esquerra hi ha una instal.lació amb argolla on fem un ràpel fins el cami que separa la Gorra Marinera i la Magdalena ... i pim pam ...això s´acabat !!!




5 comentarios:

Joan Baraldes dijo...

Ei Jaume,
Aquesta és una via molt maca, de les que s'han de recomanar.
Les cabres no porten corda però tenen uns peus millors que els nostres gats!!! jo ja les hi he vist varies vegades per aquesta paret.

Salut i a tibar

JAUME ORS dijo...

dons si, una via molt recomenable, m´ha sorpres gratament !!! Una abraçada.

Montse dijo...

Uns afortunats!!
Dilluns al matí, com qui no vol la cosa... Cap a escalar!
Molt bé nois ;)
Tinc ganes d'escalar amb vosaltres macos!
Namaste

Alfredo dijo...

Eysss Montse tienes razon estos viven de p.m.
Muy guapa parece la via.-y hacia tiempo que no veia a la parejita escalando..

cuidaros..ññññ

JAUME ORS dijo...

Una via guapa y bien acompañado por ... la pareja !!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)