jueves, 30 de agosto de 2012

ESPORTIVA AL CASTELL DE LOARRE (OSCA)

Bé, aprofitant la nostra estada a Osca anem a tastar la roca del Castell de Loarre. Nosaltres no visitarem el castell dons ja el varem visitar estius passat però aquells que no el conegueu ... val molt la pena.

Respecta la escalada, que comentar, d´aquells dies que marxes amb la cua entre cames, encara que al final sempre val llegir la cara positiva de les coses.

Per que dic això ??? ... dons sencillament per que no encadeno cap via, vaja, que haig d´abandonar les 3 que començo, un V+, un V i ... uf ... no se si dir-ho i un IV !!!!

Com s´explica això ??? Dons suposo d´aquells dies que no estas bé, et sent insegur en tots el moviment, les pedres que agafes et donen la sensació que et tiraran enrera, veus alejes per tot arreu i al final de tot et dius ... més val una retirada a temps que no arrrepentir-se de caure i pendre mal.

Així que ... visita al poble de Bolea, dinar més cafetó al costat del castell, intent d´escalar però content
per saber abandonar quan cal i visita al poble de Loarre ... perfecte !!!

















CASTELL DE LOARRE (OSCA)

APROXIMACIÓ:  Sortim de Osca direcció Ayerbe i prenem la desviació a mà dreta direcció al Castell de Loarre. Una vegada aparquem al parkin del castell aproximació a peu en uns 10 minuts. Direcció nord cap a peu de vies.



1 comentario:

Alfredo dijo...

Bueno bueno...vamos a ver, cuando quedamos que te voy a poner las pilas.
Cachissss, no pasa nada un mal dia lo tiene cualquiera.

cuidate...ññññ

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)