Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

martes, 4 de septiembre de 2012

ARNEDILLO (LA RIOJA)


Dimarts arrivem al vespres aquest poble de la Rioja conegut primerament  per les seves aigües termals i com no ... per tenir una bona escola d´escalada. També cal dir ... que es menja molt bé acompanyat de un bon ví sempre que sigui de la Rioja.

Nosaltres només estem un día, i cal dir, potser pecat però no escalem però tot i així fem la volta turística al poble. Baixem fins el riu per tastar les seves aigües termal, públiques  que això s´agraeix.A la nit decicim pernoctar a una zona habilitada per a autocaravanes, molt ben situada a la part alta del poble amb bones vistes. Zona de taules, dutxes, corrent i com no ... a l´endamà pagar 10 euros. Però tot plegat ... hem passat molt bona nit.Escalada en Arnedillo (La Rioja)


No hay comentarios: