Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

lunes, 17 de septiembre de 2012

Pel volts de Sant Hilari (Cardedeu)


Aprofitem que estem preparant la propera vilapassejada per buscar una ruta, maca i fàcil i l´entorn escollit ha sigut pels volts de la ermita de Sant Hilari.  Una ermita molt maca però per sobre de tot els voltants son mol acollidors.
Fem una ruta circular d´ une dues horetes sense gaire desnivell per pistes en bon estat desde on tenim vistes cap al Montseny  i cap a la serralada litoral.


Podem disfrutar de les moltes masies que es troben disperses, amb els seus camps i bestiars, els arbres, vaja de la naturalesa en la seva màxima expresiò, sense cap mena de contacte amb la civilització de l´esfalt i el ciment.PELS VOLT DE SANT HILARI

APROXIMACIÓ: Podem arrivar en cotxe desde Cardedeu pel turo de la Penya direcció Sant Hilari, on podrem deixar el cotxe.
ITINERARI: Fem una ruta circular. Sortim de la ermita de Sant Hilari direcció la cruïlla de 4 camins, per anar a buscar la pista que pasa aprop del turó Matacabres i per anar a parar al GR97. Agafem direcció est, creuem la pista que puja a Sant Hilari i, en baixada, prenem el seguent crueament a la esquerra direcció nord. Pujem per la pista tot recta disfrutant de les vistes i quan comença a baixar amb direcció oest per tot seguit arrivar a la Ermita de Sant HIlari.


No hay comentarios: