Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 22 de septiembre de 2012

Via Esperons del Fra Garí (Montserrat, la Codolosa)


Dissabte serà un día dur ... fisicament esclar. Al matí decidim anar a fer una vieta a Montserrat sud per no acabar gaire tard dons a les 17.00 hem d´estar a Mataró per la organització de la No m´hi guipo 2012 o sigui que hem d´anar per feina.

Farem dues cordades, en Ramon i jo i l ´Alfredo i el seu fill.  Al final ens decicim per la la via esperons del fra Garí ... una excursioneta ben xula !!!
Aparquem a Collbató però no a la zona dels dipòsits i això fa que no situem bé la via. Ens anem movent cap a l´est fins situar-le i jà només cal anar a buscar el peu de via.


La via es tracta d´anar superar tot d´esperons on normalment el grau son pasos concrets però tot i així és una via maca. POtser amb trams més bons i d´altrres no tants, et deixa amb bon gust de boca.


L´última llarg trobem un pas d´artificial dons en lliure posiblement piqui bastant o sigu que ho fem en Ao.

Una vegada arrivem adalt disfrutem de les vistes que donen al Llençol i retornem pel camí del fra garí que ens durà fins on tenim el cotxe.
VIA ESPERONS DEL FRA GARÍ
LA CODOLOSA (MONTSERRAT)5 comentarios:

Alfredo dijo...

via rapida, divertida y para toda la familia...

cuidaros...ññññ

Alfredo dijo...

via rapida, divertida y para toda la familia...

cuidaros...ññññ

Alfredo dijo...

via rapida, divertida y para toda la familia...

cuidaros...ññññ

Joan Baraldes dijo...

Aquesta és una via discontinua però que et permet fer molts metres i només per això ja val la pena. Un cop al camí de les bateries la pots allargar amb una via que que tothom diu que és molt maca.
Salut i a tibar

JAUME ORS dijo...

Gràcies JOan per la feina que esteu fent en aquest raconet de Montserrat. Una abraçada ben forta.