Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 17 de noviembre de 2012

4 ANIVERSARI GEAMM A LA GARROTXA

Aquest cap de setmana celebrem el ... nostre 4 aniversari GEAMM. Aquesta vegada anem a trepitjar la Garrotxa, aquest indret del nostre petit pais, però a la vegada tant gran. Aquest any és un any diferent, plé de canvis, on hem viscut moments molts difícils tots plegats, però que ens han servit per fer pinya i estar més units que mai. Tot i les distancies ... aquí estem, tots plegats. I aquells que no han pogut vindre els portem a dins nostre, com si fosin amb nosaltres.
Ha sigut un cap de setmana genial, de veritat on hem disfrutat per sobre de tot de la companyia de cadascú de nosaltres.
I com bé diuen, més val una imatge que mil paraules ... aquí les teniu.
(VIDEO RESUM DE LA JORNADA)
3 comentarios:

Montse dijo...

Jaume, m'encanten els teus supermuntatges... Fan de les nostres trobades un record tan especial... Tot queda dins nostre, això és veritat, però gràcies a la teva generositat... Tenim aquests vídeos fantàstics!!
Vinga, cap al 5è aniversari GEAMM!

JAUME ORS dijo...

Un petonàs MOntse !!! NOmés puc dir que sóc un privilegiat de tenir-vos !!! i .... si cap al 5è !!!

Ther dijo...

Montse tens tota la raó. Jaume fas genial el que ha estat especial.
Besitos!