Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

jueves, 22 de noviembre de 2012

JORNADAS MONTAÑERAS BARBASTRO. LAS CINCO GRANDES RABADÁ-NAVARRO

Uf... aquest dijous varem asistir aquest coloqui de les cinc grans de la parella Rabadá-Navarro que varen presentar en G. Villarigt, A.  Lopez "Cintero" i en Pepe Diaz. Que cal dir ??? Dons que tot un honor veure aquest xavalots de 75 anys explican les seves aventures i com no las de Rabadá-Navarro. I quan et diuen que el seu día a día és anar a escalar ... quina enveja !!!
Respecta al audiovisual molt interesant, veura les vies que havian arribat a obrir amb el material de l´època, vies que molts de nosaltres avui jà parlariem si les podriem arrivar a obrir, parlo per mi, jé,jé !!!
Res, que hem disfrutat de valent i amb ganes d´anar a escalar a Riglos i trobar-los per les parets !!!


Aquí teniu un petit resum del que ha sigut la jornada amb forma de video.1 comentario:

Joan B dijo...

Ei Jaume,
Feia temps que no llegia res teu.
Fa unes setmanes vaig coincidir amb gent del GEAM a sant Llorenç de Montgai i em van dir que havies emigrat a l'Aragó !!

espero que tot et vagi molt bé

salut i a tibar