miércoles, 19 de diciembre de 2012

SOMONTANO EN BICICLETA. ETAPA 3 (Peralta Alcofea - El Tormillo - Castellflorite - Conchel - Selgua 60 km)

Avui anem per la tercera etapa d´aquest projecte ... Somontano en bicicleta. Avui farem la part més sud de la comarca, tocant amb els monegros i el baix cinca.

 Sortim amb vistes de Berbegal per anar cap a Peraltal d´Alcofea. Creuem la població i tot seguit ens dirigim cap a la població del Tormillo.



La població del Tormillo queda ensorrada, rodejada d´aquesta mena de "mesetas" on la erosió fà un jóc on la fantasía és present en tot moment.




Continuem direcció est per anar a buscar la població de Terreu, però per accedir aquesta població es fa per una pista i com no vaig en ... btt decideixo continuar carretera avall ... direcció Castellflorite. Estem en terres dels Monegros i realment es nota en el paissatge.




Aquí decideixo anar direcció Mónzon per tornar a trepitjar el Somontano, però els kilòmetre comencen a notar-se a les cames. Arrivo a la població de Selgua i el fred hem comença a tocar i com no, els kilòmetres, que encara no estic acostumat.


... i com més val una retirada a temps, decideixo fer una trucadeta a la Merijou per que hem vingui a rescatar .. jé,jé ... així he acabat aquest jornada.


SOMONTANO EN BICICLETA
ETAPA 3 (PERALTA ALCOFEA- EL TORMILLO - CASTELLFLORITE- SELGUA) 60 KM.


2 comentarios:

ZAX dijo...

Ei company, veig que vas estar pedalant pels meus dominis! hehehe.

Salut i bones festes!

JAUME ORS dijo...

ei ZAX!!! content de saber de tu. Que sapigues que ... estem visquent aquí a Osca o sigui que si algún dia estas per aquí m´ho fas saber i quedem !!! Una abraçada !!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)