Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

jueves, 27 de diciembre de 2012

TORRES DE ALCANADRE (SOMONTANO)


Avui descobrirem aquest indret a tocar del riu Alcanadre, dins la població de torres de Alcanadre, a la part baixa del Somontano.
 Aquesta ruta surt de la ermita de la part alta del poble, a tocar del cementiri. Aquí tenim un mirador excepcional !!!

Aquí tenim tres opccions a la hora de triar la ruta i nosaltres al final fem un "pupurri". Això si, arribem fins el riu Alcanadre a la part del pont derruit.

Tot i ser una ruta marcada durant tot el territori el trobem un pel brut suposem per la manca de excursionistes però tot així, sempre val la pena.
Una vegada fem una aturadeta per tocar l´aigua i que les nenes facin un stop tornem a enfilar-nos direcció a la ermita on hem inicicat la ruta. El día ens acompanyat força, tot i al principi patir una mica de fred a mida que el sol guanya força la calor comença a apretar. I així anat aquest excursió, sencilleta en un llóc ... diferent, maco ... a la comarca del Somontano.
No hay comentarios: