Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

miércoles, 2 de enero de 2013

ALQUEZAR ... RUTA DE LES PASAREL.LES


Aquest cap d´any és diferent a d´altres dons ho compartim amb amics que no haviem coincidit amb aquestes dades. I per acabar-ho de disfrutar més ens deixem perdre en un dels llocs que m´agraden més de l´Aragó. ALQUEZAR.
Tot i ser una poble molt turístic, per aquestes dates ens hi trobarem molt agust dons no hi ha les aglomeracons de l´estiu.
De fet, ens hi deixem caure el día 31 de desembre i el día 2 de gener. El primer día fem una visita al poble i fem la travessa de les pasarel.les  ... molt recomenable i apte per a tothom. El segón día també fem la visita obligada al poble i aprofitem per fer un primer bateix al món de la escalada pel Jose ... fantàstic !!! I com el món és un mocador allà ens trobem amb la meva cosina la Marta.


Bé, no cal explicar gaire més d´Alquezar dons jà tinc unes quantes entrades d´aquest indret i de fet, sempre val la pena unes bones fotos que una explicació. Si algú vol coneixer aquest poblet ... m´ofereixo per acompanyar-vos !!!!2 comentarios:

laura dijo...

GUAPO!!! Que xules i que bé ens ho vem passar. Ptns

laura dijo...

guapo,que xules i que bé ens vem passar !!!! Tornqrem amb la meva càmara....jejeje.Gràcies per l'acollida ;)