Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

jueves, 3 de enero de 2013

ESCALADA A ALQUEZAR (Sector Monchirigüel)

 Avui aprofitant que fem una visita a la població d´Alquezar, al Somontano aragonés farem una escapadeta per visitar el sector on trobarem les vies més fàcils d´aquesta escola.
Així també en Jose s´estrenara en aquest mondillo vertical ... i sens dubte que apartir d´ara tindrem un nou adepte.

No cal dir rés de nou d´Alquezar, tot està dit. Un poble amb molt d´encant, a nivell de natura, arquitectònicament, esports d´aventura ... aquí podem trobar de tot.


 I respecta a la escalada, aquest sector és perfecte pels dies d´hivern dons toca el sol apartir de les 13.00 i les vies, molt ben equipades i graus molt asequibles. Estar clar que, aquell que tingui nivell també trobarà vies espectaculars sota la ermita d´Alquezar, amb uns paredons vigilitas en tot moment per aquestes besties alades.
Vaja, que tot i fer només dues vies marxem amb un somriure evident, amb ganes de tornar-hi això esta clar.


ESPORTIVA ALQUEZAR
(SECTOR MONCHIRIGÜEL)
ORIENTACIÓ OEST
1 comentario:

Alfredo dijo...

Ya me parecia que tu sin ponerte el arnes no aguantas..estes donde estes.
El entorno y Alquezar es guapisimo.

cuidate...ññññ