domingo, 13 de enero de 2013

... tibant a CUBELLS (LLEIDA)



Avui Diumenge quedem en un principi a Alòs de Balaguer per anar a fer la Olga-Frontera però ... com el temps està força dubtos, acabem canvian de plans. Comencem al matí ... esmorzan a Artesa !!!


Tot seguit, deixant pasar el temps per veure com respon el matí, decidim anar fins a peu de via a veure qué, però ... segueix plovent. Uns marxen a veure un sector d´esportiva a tocar de la Olga, i la resta a fer una mica de Trail-Running per deixar passar el matí a veure si millora. I és així, cap a les 12.00 el sol guanyar força i marxem a Cubells a probar sort i ... qui la busca al final la troba !!!
Al final guanyem la partida i acabem tastan la roca de Cubells ... fantàstica orientació pels matins d´hivern i bones vistes. Ens quedem al primer sector de la esquerra on trobem bones vies, llargues i amb graus asequibles per nosaltres.




















I així finalitzem aquesta jornada. NOsaltres ho tenim clar. val la pena quedar tot i el mal temps que segur que li treurem profit d´alguna manera ... aíxi és el nostre lema ... GEAMM una manera di viure!!!


CUBELLS
(Sector. for fred & foradat)





6 comentarios:

Unknown dijo...

Muy buenas!!
No se de que manera ponerme en contacto con vosotros.
Soy de Terrassa y hace un tiempo que escalo los findes con un compañero, pero por desgracia ahora pocas veces podemos coincidir. Estoy buscando compañeros de escalada y hace mucho que sigo vuestro blog y nos a ayudado mucho.
Tengo material de escalada y ferrata, pero me falta la cuerda que la comprare en breve.
Os dejo mi movil y mi blog
610 15 44 12
http://jeeweels.blogspot.com.es/

JAUME ORS dijo...

Buenas !!! Dons prenc nota, de totes maneres jo ara estic visquent a Osca i baixo poquet per Barcelona però si baixo ho tinc en comte i et faig un truc o ... si vens per Osca no dubtis en posar-te en contacte que per aqúi hi ha meravellas !!! Una abraçada.

Unknown dijo...

Doncs moltes Gacies Jaume!!
Magradaria en un futur anar a Osca, deu ser una maravella pero encara hem queda molt per fer aqui jeje!
Gracies pel teu bloq, ens ayuda molt a la gent que volem començar en aquest mon.

Una abraçada y a tibar força!

JAUME ORS dijo...

... gràcias a vosaltres, ja sabeu que això és una gran familia, no tinguis dubte. Estic segur que quedarem algun día, m´he guardat el teu telèfon. Una abraçada i ha gaudir !!!!

Alfredo dijo...

Si es que no damos un dia por perdido..siempre le sacamos algo de profit.
Buen sector de deportiva, para que lo diga yo.,..jeje-

cuidaros...ññññ

JAUME ORS dijo...

pues si en este mundo y en esta sociedad, y ahora todavía mas, hay que ser ... positivo !!!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)