domingo, 17 de febrero de 2013

RODELLAR - CHETO ... camins de pedra.


Avui Diumenge ens acostem a Rodellar, no precisament per escalar però si per disfrutar d´aquest entorn tan meravellós. Avui ens acostarem, en una excursió  asequible, fins a Cheto, el que havia sigtut un antic barri de Rodellajr. Cal dir que val molt la pena, perdre´s en aquesta ruta on disfrutarem, a més a més de l´entonr, dels camins espectaculars que creuent la població de Cheto. La pedra és present per tot arreu ... és de veritat maco de debó !!!!

En aquesta excursió s´arriva fins la ermita del Castillo, pero com nosaltres jà l´ha hem visitada en altres ocasions, la deixem enrera, pero també val molt la pensa arrivar-si.





Arrivem al mígdia i el primer de tot és omplir el diposit, no del cotxe si no els nostres diposits. Un bon entrepà, asentadets i disfrutant del sol.
 Tot i el bon día no trobem gaire gent, acostumats a les grans aglomeracions de cara al bon temps, tot i així sempre trobem algú intentant gaudir de la natura, això mai faltara a Rodellar. Agafem les nostres nenes i ens iniciem a fer aquesta ruta. Una vegada creuem la població de Rodellar ens dirigim cap als sector d´escdalades, on trobarem les indicacions que ens portarant cap a Cheto.



En tot moment disfrutem dels indrets que ens ofereix ... el riu, els sectors d´escalada, de la roca, del verd .... i com no del camí.



Una vegada ens enfilem direcció Cheto, el camí agafa una mica  de trempera però molt asequible per a qualsevol. A mig camí, trobem una font on les nostres nenes fan una aturadeta per refrescar-se i veure aigua. Continuem amunt i comencem a gaudir del camí  amb tots els seus murs de pedra .



Una vegada arrivem a Cheto trobem quatre cases contades on confirmem que hi viuen un parell de families. Aquí la tranquilitat la tenen ben asegurada, no cal dir-ho.






Una vegada creuem el petit nucli, només ens queden uns 20 minuts de baixada on acabarem de disfrutar per sobre de tot del camí, que no deixarem fins arrivar a Rodellar.



2 comentarios:

Alfredo dijo...

Es xulisimo, me encanta esa zona,si es que se puede hacer de todo... muy buena la caminata

cuidaros...ññññ

JAUME ORS dijo...

... pues si, la verdad es que la zona no tiene desperdicio !!! Un megaabrazo.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)