Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 24 de marzo de 2013

ROCÒDROM CASTILLAZUELO (Somontano, Osca)


Avegades sorpren el que porta la passió per una afició, sigui quina sigui aquesta afició .... però estar clar que quan hi ha passió et dur a extrems impensables.
L¨altre día que feia la ruta del somontano vaig per una aturada en aquest poble ... Castillazuelo i allà, en una paret en una placeta vaig trobar-me aquesta instal.lació amb pedres com a presses ... ole !!!!


CASTILLAZUELO (Somontano, Osca)Como llegar: De la Carretera de Barbastro dirección Alquezar.
Situacion roco: Al lado de la igleisa.

Castillazuelo es un municipi de la comarca del Somontano de Barbastro a la provincia d´Osca. El casc urbà està situat en plà, a la dreta del riu Vero, amb carrers en forma de creu apartir d´una gran plaza central.. La seva distància a Osca capital és de 58 km i a Barbastro 6 km. Un pont de la època mitjana al riu Vero uneix el casc urbà amb el principal Barri.


No hay comentarios: