sábado, 23 de marzo de 2013

SOMONOTANO EN BICICLETA. ETAPA 5



Ara feia temps que no hevia  agafat la bicicleta de carretera i continuar amb aquest projecte però aquest dissabte li he donat continuitat ... quines ganes !!!

Avui faig una aproximació amb el cotxe fins a Barbastro per continuar amb la bicicleta direcció Alquezar, una ruta d´una 49 km anada i tornada pel mateix itinerari. Els últims 5 km ... uf !!! encara no estic acostumat.






La ruta segueix en tot moment el riu Vero amb totes les seves poblacions que estan a tocar, com Castillazuelo, Pozan del Vero, Huerta de Vero fins arrivar a la població d´Alquezar.



En tot el trajecte disfrutem de les vistes cap al riu que ens va creuant d´esquerra a dreta, les poblacions amb les seves esglesies i com no de la natura que agafa protagonismes en aquest dies de primavera.
A la entrada del poble de Pozan del Vero trobem aquesta badina amb la seva cascada on us aseguro que aquest estiu hem faré més d´una banyet !!!




També cal dir que en aquest trajecte hi trobem força cultura al vi, és el cas d´aquestes 4 bodegues amb molt de renom dins la provincia del Somontano.







El premi ... bé arrivar Alquezar i trobar-nos amb aquestes vistes a la població. Val molt la pena fer una visitar, disfrutar de l´entorn i com no ... fer una cafetó en una de les moltes terraces que hi trobarem.





ETAPA 5 (SOMONTANO EN BICICLETA)
BARBASTRO-CASTILLAZUELO-POZAN DEL VERO-HUERTA DE VERO-ALQUEZAR
49 KM (ANADA I TORNADA)



2 comentarios:

Alfredo dijo...

Jaumett, Jaumett, lo de la bici es una escusa para saber donde estan las bodegas para darle al tintorro,
Buena pedaleada..

cuidate...ññññ

JAUME ORS dijo...

POZI ... como lo sabes tu ??? en vez de llevar la botella de agua llevaba la de vinooooooo !!!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)