lunes, 18 de marzo de 2013

FERRADA CASCADA DEL SORROSAL (BROTO,OSCA)
(Cal dir que estem devant d´un caprtixo de la naturalesa. El que estem veien una meravella, veure els plecs de la roca que explica la formació dels pirineus, només per això jà val la pena estar-hi)

Potser és de les vegades que faig una piada d´una ferrada sense haver-la fet però és que la situació i les circunstàncies fant que  això no sigui posible i en aquest cas ha sigut així.


Ens trobem al PN d´Ordesa, a la `població de Broto on trobem aquesta meravella de la naturalesa on trobem aquesta ferrada. Per norma general quasi totes és poden fer durant tot el anys, depenent de la seva orientació serà més aconsellable o no però, depenent de cadascú ... amb més fred, més calor ... es poden realitzar.
Però aquesta vegada no ha sigut el cas dons les circunstàncies fant imposible de realitzar-la. Per una banda els desprendiments de roca degut al gel, pluges i neu i per una altre les condicions climatològiques de molt de fred. El resultat ... només cal veure les imatges !!!


Caldrà que arribi el bon temps perque això és segur ... les ganes de fer-la hi son presents !!!

FERRADA CASCADA DEL SORROSAL


Desde Barbastro tomamos la A-138 dirección el Grado y Ainsa. A partir de aquí tomamos la N-260 hacia Boltaña y Broto.

Acceso

Aparcamos en Broto y seguimos la indicación que nos lleva a la Cascada del Sorrosal. Ésta es visible desde el pueblONo hay comentarios: