Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 29 de marzo de 2013

Via Normal (100 mts, IV+, S. Llorenç de Montgai paret de la formiguera)


Sortideta especial amb en Ramón dons és la primera sortida després de coneixe´l a Margalef i ... això no te preu, coneixer gent i desde el primer día notar que hi ha bones vibracions o sigui que ara toca portar-les a la roca. I així ha sigut.

La primera via llarga i per això ha de ser especial ... fàcil, un llóc agradable, on disfrutar i aquest és un bon indret ... S. Llorenç de MOntgai.


Decidim anar a la paret de la formiguera on les vies, de tres llargs son fàcils i bon equipades amb la opccion de baixar caminant. Decidim per la Via "Normal, 100 mts, IV) ... per disfrutar.
Després de la aproximació agradable en uns 15 minutets estem a peu de via. HI ha ambient, un parell de cordades aprop nostre s´agraeix. O sigui que ara toca disfrutar. Primer de tot explicació de la part teòrica, encara que en Ramón ja la sap. Ara toca posar-la en pràctica i no ha sigut cap problema. Disfrutem en tot moment dels llargs, de la roca, de les vistes dels companys que ... deunidó i arrivem al cim, el millor de tot, el cim, una abraçada i segur que repetirem !!!!

 Adalt de cim coneixem al Pepe i al JOse ... dos craks, amb 69 i 61 anyets, si anyets acabem de fer un 6a+ ... ens expliquen les seves aventurilles i marxem tots plegats al bar ... això és el que te la muntanya ... bona gent !!!


VIA NORMAL (100 MTS, IV+)
Paret de la Formiguera, s. Llorenç de MOntgai1 comentario:

Alfredo dijo...

Ey, estas abonado a Sant Llorenç.
Yo creo que todos hemos hecho esta via?.
cuidate...ññññ